Website Huurdersorganisatie Bennekom

 

bennekompbord

 

De Huurders Organisatie Plicht Getrouw is m.i.v. 1-01-2022, bij de fusie van Stichting Woningcorporatie Plicht Getrouw met Stichting Woonstede, van naam gewijzigd in Huurdersorganisatie Bennekom.

Deze nieuwe huurdersorganisatie heeft natuurlijk ook een nieuwe website. 

via deze link: website van de Huurdersorganisatie Bennekom kunt u die website  bezoeken.

 

  Contactgegegevens:

  • Huurdersorganisatie Bennekom
  • Postbus 36, 6720 AA Bennekom
  • secretariaat@hobennekom.nl
  • Tel. nr. 0318 – 415389 (mevr. C. van Veenendaal, vrzt)
  • KvK: 50433393
  • IBAN: NL95INGB0007451693

Woning zoeken

Ongeveer een kwart van het totale woningbestand van Bennekom bestaat uit huurwoningen. Om u een indruk te geven van onze woningen verwijzen we graag naar de pagina Wonen in Bennekom. Helaas loopt de wachttijd voor een sociale huurwoning in Bennekom op tot soms vijf jaar. Het toewijzen van woningen verloopt via Huiswaarts.nu.

Via Huiswaarts.nu kunt u zich inschrijven als woningzoekende. U vindt er ook het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de gemeenten Wageningen, Ede (waaronder Bennekom), Rhenen, Veenendaal, Barneveld, Scherpenzeel en Renswoude.

U kunt ook (nu i.v.m. coronacrisis alleen via een telefonische afspraak via 0318 695695) terecht bij de balie van Stichting Woonstede aan de Telefoonweg 36 in Ede. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 11.30 uur of vias de website https://www.woonstede.nl 

Zoeken

VOORMALIGE Stichting Woningcorporatie Plicht Getrouw 

 

Privacyverklaring

Uw privacy wil Plicht Getrouw/Woonstede met zorg bewaken. Via deze link : Privacy Statement kunt u inzien hoe Plicht Getrouw/Woonstede uw gegevens beheert en bewerkt.