Woning zoeken

Ongeveer een kwart van het totale woningbestand van Bennekom bestaat uit huurwoningen. Om u een indruk te geven van onze woningen verwijzen we graag naar de pagina Wonen in Bennekom. Helaas loopt de wachttijd voor een sociale huurwoning in Bennekom op tot soms vijf jaar. Het toewijzen van woningen verloopt via Huiswaarts.nu.

Via Huiswaarts.nu kunt u zich inschrijven als woningzoekende. U vindt er ook het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de gemeenten Wageningen, Ede (waaronder Bennekom), Rhenen, Veenendaal, Barneveld, Scherpenzeel en Renswoude.

U kunt ook (nu i.v.m. coronacrisis alleen via een telefonische afspraak via 0318 695695) terecht bij de balie van Woningcorporatie Woonstede (deze corporatie verricht voor woningcorporatie Plicht Getrouw al haar uitvoerende taken) aan de Telefoonweg 36 in Ede. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 11.30 uur.

Zoeken

Privacyverklaring

Uw privacy wil Plicht Getrouw met zorg bewaken. Via deze link : Privacy Statement kunt u inzien hoe Plicht Getrouw uw gegevens beheert en bewerkt.